Muzyka: trance
Wysłany: 27 Styczeń 2006, 13:45 Pozdrowienia
5 najnowszych pozdrowien pokazuje sie na stronie głównej
// Kris
------------------------------
Chciałabym pozdrowić wszystkich znanych mi forumowiczów z poprzedniego FORUM, nie wiem jak wy ale ja jakoś nie moge się przyzwyczaić do tego Forum, może z czasem jakoś mi się to uda.. chociaż sama nie wiem.. wedłóg mnie tamto było takie bardziej przejrzyste i ładniejsze. Tylko prosze nie krytykujcie mnie za to co napisałam, POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!
Ostatnio zmieniony przez Kris 23 Kwiecień 2009, 10:44, w całości zmieniany 2 razy
Dj Ptyś [Usunięty]
Nr. Użytkownika: -1
Wysłany: 27 Styczeń 2006, 14:52
no a ja chialby pozdrowic wszystkich ktorzy przyczynili sie w jakis sposob do powstania tego nowego forum! :lol: Dziekuje bardzo!!! noi jesli moge to rowniez pozdrwiam wszytskich forumowiczow Edenu noi e-club!
pozdro dla wszystkich klubowiczow gustujacych w mocnym brzmieniu [hardstyle,jumpstyle,hardtrance,techno,goa,gabber, psychedelic,hardcore,rave,hardhouse,minimal,jungle,tribal]
Ostatnio zmieniony przez gela 4 Styczeń 2009, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Muzyka: trance
Wysłany: 30 Styczeń 2006, 17:55
Anka napisał/a:
a ja pozdrawiam Monie :roll: (3- maj sie cieplutko) jak i wszystkich forumowiczow Edeniku
buuuuzka :lol:
Dzięki za pamięć Aniu, ja również Cię pozdrawiam, daj czasami jakiś znak życia, albo pisz mi prywatne wiadomości.Listu jeszcze od Ciebie nie dostałam... to tyle, aha pozdrawiam jeszcze mojego wspaniałego chłopaka.. KCM =* i wszystkich moich znajomych tych nowych i tych że tak to nazwe "starych" bez obrazy oczywiście :wink: 3majcie się cieplutko w te zimowe dni..
_________________ PRZYJACIEL JEST JAK ŚWIECA.. SAM GAŚNIE.. A INNYM PRZYŚWIECA...
Muzyka: trance, house
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 12:37
Venom Ty zyjesz ??? Cos sie opusciles znacznie... ale oj moze w sumie to nie Ty tylko ja bo tez przeciez mnie nie ma.. :) ALe mam wszytko mysle pod kontrola.
_________________ Robota to głupota.... picie to jest życie
cyt. J.D. :)
Muzyka: obecnie HOUSE
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 22:21
No zyje,ale co to za zycie.... :mrgreen:
A powaznie to zyje w troche innym swiecie i mam malo czasu zeby tak spamowac jak na poczatku :lol:
Ale ostatnio coraz czesciej wpadam na forum i czasem bywam w klubie wiec obserwuje was uwaznie co kombinujecie :) oby tak dalej!!! byle do przodu
pozdro dla calej zalogi edenu i sprawcy calego e-clubowego zamieszania Edyego :D :!:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum