Strona główna .: Forum Clubu 139 :.
Oficjalne forum klubu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Dlaczego warto!Co daje mi rejestracja?

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamilka
10 Sierpień 2010, 20:46
DJs MEETING INFO
Autor Wiadomość
dj edy 
Moderator
139 Team

Muzyka: trance, house
Nr. Użytkownika: 4
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 19:56   DJs MEETING INFO

Drodzy państwo informacja przygotowana jest w szczególności dla uczestników tegorocznego meetingu czyli djów i producentów którzy zechcieli brać w nim udział.

• Meeting podzielony jest na 3 dni. Piątek (6.08) impreza techniczna ( techno, hardstyle, tribal, tech house itp.) Osoby które czują się w tego typu klimacie powinny stawić się na godzinę 20 do klubu.

- Sobota (7.08) to głównie house, elektro, trance i pod koniec coś mocniej. Na sali dance bez zmian czyli muzyka jak co tydzień. Jeśli jest ktoś kto potrafi grać komercyjnie z domieszką starych klimatów z lat 70-90 to może też o tym powiadomić. Tu ważne info. Wszyscy którzy będą nastawieni na sobotę a w szczególności osoby które zgłosiły się pierwszy raz muszą być w klubie na godzinę 18.00.
Będzie prezentacja sprzętu oraz nowych rozwiązań ułatwiających pracę djów. Informacje na temat pozyskiwania legalnie muzyki. Osoby które nie mają większego doświadczenia bądź ich nie znam będą musiały poświecić około 10 minut dla mnie na rozmowę i sprawdzenie. Niestety spowodowane jest to tym iż cenię sobie jakość i muszę być pewny że macie przynajmniej podstawy bo zdarzało się tak iż osoby które zgłaszały się na turnieje djskie nie umiały włączyć odtwarzacza. Pamiętajcie to jest bardzo ważne by być na ustaloną godzinę.
Ustalanie line up imprezy następuje zawsze około 22 w klubie przed imprezą. Dostosowuje czasy grania do preferencji muzycznych uczestników i stażu pracy. Na meetingu pojawią się osoby które wspólnie ze mną i wieloma kolegami rozkręcali to co teraz się nazywa polską sceną klubową i oni mają pierwszeństwo.

- Niedziela (8.08) To dzień głównie dla old boyów czyli między innymi mnie itp. Będziemy grać nutki z ostatnich 10 lat zwłaszcza te które rozkręcały nasze meetingi. Pojawią się nagrania które już dawno przeszły do historii.
- W niedzielę nie zabraknie meczu piłki nożnej. Odbędzie się on na terenie gimnazjum w Lisiej Górze. Jeśli będzie pogoda to na Orliku a jak nie to na hali. Panowie dje którzy coś tam potrafią kopać piłeczkę powinni mi to zgłosić. W tym roku reprezentacja klubu 139 wraz z djami zagra na reprezentacje złożoną z klubowiczów. Mecz przewidziany jest na godzinę 16.00

• Sprawy noclegowe i przejazd. Duża część uczestników ma dość blisko do klubu ale są i tacy co niestety aby być z nami muszą poświęcić sporo czasu na dojazd. Sprawa wygląda podobnie jak co roku. Ci którzy bywali wcześniej i pomagali w tworzeniu tej imprezy mogą liczyć na zwrot kosztów dojazdu + noclegi. Natomiast młodzi a raczej nowi uczestnicy nie mają tego przywileju. Owszem klub rezerwuje noclegi i ma wynegocjowaną dobrą stawkę ale osoby te muszą same sobie pokryć koszt noclegu. (w sprawie noclegów i rezerwacji proszę o szybkie potwierdzenie że są one potrzebne) Będą nieliczne wyjątki ale to już załatwiać będę indywidualnie. W klubie bez wyjątku każdy dostanie kupon cateringowy.
Będziemy jak co roku nagrywać materiały video dla Waszej promocji. Jeśli posiadacie jakieś swoje nagrania warto nagrać na CD i ją opisać. Będziemy mogli to wykorzystać do późniejszej promocji Waszej osoby.

• Kolejna ważna sprawa to Wasze wizualne. Klub posiada profesjonalny sprzęto do odtwarzania wizualizacji na plazmach i ścianach LED. Aby uatrakcyjnić swojego seta można przygotować własne animacje ze swoim pseudo. Do wyboru są dwie boczne ściany LED które skalują obraz 4:3 do 120 x 120 px lub ściany znajdujące się przed i za djem o rozdzielczości szerokość 96 na wysokość 24 px Tu należy robić duże napisy. W przypadku gdy nie będziecie mieli swoich animacji nasz vj zrobi Wam podpisy.

• Osoby towarzyszące. Każdy z Was oficjalnie może wprowadzić osobę towarzyszącą. Niestety musi ona być też na ten sam określony czas co uczestnik meetingu. Czyli jeśli ktoś będzie w sobotę musi być już z tą osobą na godzinę 18.00 w klubie. Otrzymacie specjalne opaski.
• W konsoli może przebywać tylko osoba grająca. Osoba towarzysząca niestety musi poczekać w specjalnej VIP strefie bądź na sali. Zdjęcia w konsoli mogą robić tylko osoby wyznaczone z klubu.
• Resztę instrukcji otrzymacie w klubie. Bardzo proszę osoby które potwierdzają przybycie o potwierdzenie swojej obecności na edy@139.pl . W razie pytań można też skorzystać z GG 1745140.

Naszymi corocznymi partnerami są LFX oraz Dee Jay Mix Club.

Djs meeting ma na celu promowanie Waszych osób ale i danie Wam możliwości poznania ludzi którzy są na tej scenie wiele lat. A w tej branży kontakty są bezcenne 

Do zobaczenia!

DjCarles 

Muzyka: Electro-House
Nr. Użytkownika: 19718
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 22:02   

Noo i wszystko wyjaśnione jak należy;)

dB. 

Muzyka: elektroniha
Nr. Użytkownika: 17743
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 22:55   

jakie formaty plikow za akceptowane do visuali?:)

LapMuze prosto na swoj dysk, lub słuchaj live LapMuze.pl
dj edy 
Moderator
139 Team

Wysłany: 27 Lipiec 2010, 09:13   

Najlepiej avi ale flv tez mile widziane.

mikemcpower 

Muzyka: Każdy
Nr. Użytkownika: 20015
Wysłany: 28 Lipiec 2010, 15:46   

Wszytko dokładnie wyjaśnione. Sobota się ciekawie zapowiada z tego co widzę.
Pozdrawiam.

%Omer 
VIP 139

Muzyka: Up-Lift, Epic
Nr. Użytkownika: 11842
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 10:07   

kiedy zamieścisz Line-Up :| ??

dj edy 
Moderator
139 Team

Wysłany: 30 Lipiec 2010, 10:28   

O 22.15 w klubie :) Omer ten meeting ma już 9 lat. Ustaliłem takie zasady już w pierwszym roku i przykro mi ale ich nie zmienię. To proste. Zgłasza się np 40 djów. Przyjeżdżają na miejsce. Część znam innych nie. Sprawdzam rozmawiam i o 22.00 zawsze jest zbiórka i ustalanie kto gra i o której. Chcesz ambitniej :) to bądź w piątek.

%Omer 
VIP 139

Wysłany: 30 Lipiec 2010, 10:47   

dj edy napisał/a:
O 22.15 w klubie :) Omer ten meeting ma już 9 lat. Ustaliłem takie zasady już w pierwszym roku i przykro mi ale ich nie zmienię. To proste. Zgłasza się np 40 djów. Przyjeżdżają na miejsce. Część znam innych nie. Sprawdzam rozmawiam i o 22.00 zawsze jest zbiórka i ustalanie kto gra i o której. Chcesz ambitniej :) to bądź w piątek.

rok temu chyba zamieszczałeś lineup więc pytam bo myślałem że w tym również
zamieścisz ale skoro tak się sprawy mają to rozumiem ;) więc już nie pytam ;)
Ostatnio zmieniony przez Omer 30 Lipiec 2010, 10:50, w całości zmieniany 1 raz  

gela 
Moderator
888 :)

Muzyka: TRANCE
Nr. Użytkownika: 5407
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 10:48   

dj edy napisał/a:
Chcesz ambitniej :) to bądź w piątek.
wtf.... ambitniej ?? bez komentarza....
~~~~~~~~~~
Bo słowo raz wypowiedziane, zostaje już na zawsze w pamięci zapisane :(

dj edy 
Moderator
139 Team

Wysłany: 30 Lipiec 2010, 11:15   

Informacja o kilku dja którzy będą to nie line up. Do teraz mi nawet wysyłają zgłoszenia.

+Mazzy 

Muzyka: TECHNO
Nr. Użytkownika: 7175
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 18:44   

gela napisał/a:
dj edy napisał/a:
Chcesz ambitniej :) to bądź w piątek.
wtf.... ambitniej ?? bez komentarza....

bardzo dobrze napisał wiec gela zluzuj! :)

W piątek będziemy latac, tylko prosze o przetarcie barierek przed impreza zebym znow nie musial sie dopominac...

tomekgor 

Muzyka: Techno
Nr. Użytkownika: 19874
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 21:02   

o taaak ! <tak> Piatek i tylko piątek :P

%Omer 
VIP 139

Wysłany: 31 Lipiec 2010, 01:32   

ale się czepiasz :P z tym lineup'em :P tak napisałem :P żeby trochę to uświetnić <tak>

+Mondzia 

Zaproszone osoby: 2
Muzyka: T*T*H :)
Nr. Użytkownika: 12880
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 13:30   

piątek i sobota ;D mam nadzieję ;)

Vita 

Muzyka: każda
Nr. Użytkownika: 12278
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 11:26   

a takie pytanie mam, ile będzie kosztował wstęp w poszczególne dni??? gdyż możliwe, że przeoczyłam tą informację, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi :|

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi