Muzyka: trance
Wysłany: 7 Lipiec 2010, 23:02
w życiu bym 500zł za prace maturalną nie dała !! No ale 30zł.tez mało chociaż i tak kolega w sumie wiele nie straci....ja na szczęście nie mam tego problemu z praca :P
_________________ Darren Tate Vs Jono Grant - Let The Light Shine In (Filo & Peri Vocal Mix)
Muzyka: Dance
Wysłany: 8 Lipiec 2010, 08:40
Cale szczescie ze mam juz mature za sobą ....i nie polecam pisania juz pracy bo do matur jeszcze wam sie moze cos odwidziec i jak raz zmienicie temat ......z kupnem tez bym zaczekala ...
_________________ Żeby mi się chciało tak jak mi się Nie chce ...
LapMuze prosto na swoj dysk, lub słuchaj live LapMuze.pl
Muzyka: TRANCE
Wysłany: 8 Lipiec 2010, 10:30
nie wiem, nie obchodzi mnie to, laska dała 500zł i miała 20/20 punktów, ktos jej tam pisał co uczy polskiego na jakims uniwersytecie, wiec nie moja kasa, napisałam tylko ze tak było, temat dotyczy pracy za 30zł, osobiscie wolałabym sama sobie napisać, nigdy mi nikt nic nie pisał, i bardzo dobrze, ale jak ktos chce kupowac niech kupuje. jego kasa, jego stres
_________________ Szczęście to jedyna rzecz którą się mnoży jeśli się ją dzieli
~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~
Wszystko w świecie przemija powoli, pamięć o szczęściu o tym co boli, wszystko przemija jak chce przeznaczenie i tylko zostaje to jedno wspomnienie ..... ;-)
~~~~~~~~~~
Bo słowo raz wypowiedziane, zostaje już na zawsze w pamięci zapisane
Muzyka: lalalaaaa ;p
Wysłany: 8 Lipiec 2010, 10:45
5 lat temu, o ile dobrze pamietam, to byl pierwszy rocznik tej nowej matury. wiec rozne rzeczy sie mogly dziac, bo pewnie sie maturzysci bardziej bali bo nie wiedzieli jak to wyglada czy cos.
ale nic, niewazne. robi sie tu SYF:] kolega sprzedaje prace, jestesmy w dziale E-gielda wiec koniec juz zbednych komentarzy. niech sprzedaje prace za ile chce.
jesli ktos chce dalej dyskutowac, niech zalozy temat 'czy 30zl to duzo czy malo'
_________________ happy yesterday to all .
we were born to die .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum