Jak już część z was wie- na nowej stronie istnieje strefa K139, czyli klubowicze 139. Można przeczytać w Regulaminie K139, że osoby rejestrujące się przestają być anonimowe.
Przypominam, że podanie danych jak imię, nazwisko, nr karty klubowej jest OBOWIĄZKOWE, podobnie jak dodanie avatara ze zdjęciem właściciela konta.
Bardzo proszę osoby, u których tych informacji brakuje, aby uzupełniły je w najbliższym czasie. W przeciwnym wypadku konta zostaną usunięte.
Ostatnio zmieniony przez KubuS 20 Maj 2010, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Muzyka: TRANCE
Wysłany: 20 Maj 2010, 23:10
hellu18 napisał/a:
Przy probie dostania sie do tego linku wystepuje taki oto bląd...
ja sprawdzałam na każdej mozliwej przegladarce, i na każdej mi chodzi nawet na Firefoxie, wiec moze ty cos masz nie ta ze swoimi ustawieniami ?
_________________ Szczęście to jedyna rzecz którą się mnoży jeśli się ją dzieli
~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~
Wszystko w świecie przemija powoli, pamięć o szczęściu o tym co boli, wszystko przemija jak chce przeznaczenie i tylko zostaje to jedno wspomnienie ..... ;-)
~~~~~~~~~~
Bo słowo raz wypowiedziane, zostaje już na zawsze w pamięci zapisane
LapMuze prosto na swoj dysk, lub słuchaj live LapMuze.pl
Muzyka: TRANCE
Wysłany: 21 Maj 2010, 09:42
hellu18, juz masz aktywowane konto, miałes ograniczony dostęp do konta, teraz masz pełny. spróbuj sie zalogować.
WSZYSTKICH , KTÓRZY NIE MAJA UZUPEŁNIONEJ KARTY KLUBOWEJ, PROSZE O UZUPEŁNIENIE, GDYŻ MUSIMY MIEĆ WSZYSTKIE WYMAGANE DANE,
_________________ Szczęście to jedyna rzecz którą się mnoży jeśli się ją dzieli
~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~
Wszystko w świecie przemija powoli, pamięć o szczęściu o tym co boli, wszystko przemija jak chce przeznaczenie i tylko zostaje to jedno wspomnienie ..... ;-)
~~~~~~~~~~
Bo słowo raz wypowiedziane, zostaje już na zawsze w pamięci zapisane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum