Zaproszone osoby: 3
Muzyka: Progressive
Wysłany: 30 Sierpień 2007, 17:46 Artykuły na portalu E-Club.pl
Bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich do czytania newsow i artykułów na E-Club.pl . Poruszamy tam wiele ciekawych i skomplikowanych zagadnień z zycia dj'ow, producentow ale rowniez zwyklych klubowiczow. Dzisiaj został dodany kolejny artykuł na temat zdrowia, juz wczesniej były teksty o słuchu. Jeszcze raz serdecznie zapraszamy do czytania i komentowania!
Muzyka: TRANCE
Wysłany: 30 Sierpień 2007, 20:14
hihi :) ja przeczytałam własnie swój artykuł :lol: ah ale jestem happy z siebie :grin:
_________________ Szczęście to jedyna rzecz którą się mnoży jeśli się ją dzieli
~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~
Wszystko w świecie przemija powoli, pamięć o szczęściu o tym co boli, wszystko przemija jak chce przeznaczenie i tylko zostaje to jedno wspomnienie ..... ;-)
~~~~~~~~~~
Bo słowo raz wypowiedziane, zostaje już na zawsze w pamięci zapisane
LapMuze prosto na swoj dysk, lub słuchaj live LapMuze.pl
Muzyka: trance, chill
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 17:16
a ja mam prośbę, aby Ci, którzy są zainteresowani polskimi Dj pisali mi na meila, z kim miałby być zrobiony wywiad i najciekawsze pytania, które mogą zaistnieć w mym wywiadzie! W sumie to wszystko robimy dla ludzi, którzy interesują się muzyką klubową i wszystkim tym co ją otacza. :) Także pisać pomysły na @
_________________ Jeśli zaryzykujesz uczciwość masz 99% pewności, że przegrasz, ale staniesz się jednym z tych, dzięki którym warto żyć...
Muzyka: trance, house
Wysłany: 28 Luty 2010, 10:22
Niestety nie i muszę się strasznie powstrzymywać przed podaniem prawdziwego powodu dlaczego nie. A jest nim pewna firma która miała przygotować odpowiednie urządzenia niezbędne do transmisji danych. My jesteśmy gotowi a owa firma pie.... się z tym od października zeszłego roku. W tym tygodniu mają zapaść decyzję czy nie wycofać się ze współpracy z nią i zrobić to inaczje. To jest właśnie polskie podejście do interesów
_________________ Robota to głupota.... picie to jest życie
cyt. J.D. :)
Ostatnio zmieniony przez Pszczoła 28 Luty 2010, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum